Verhuur constructies

Buizenframes & presentatiesystemen
Als u voor een korte periode een spandoek op wilt hangen is een (buizen)frame huren een geschikte optie. Gevelreclame.nl bouwt de constructie op uw verzoek ook op en af. Het bijpassende reclamedoek blijft na de huurperiode uiteraard uw eigendom. Als u regelmatig een buizenframe nodig heeft is het wellicht een interessante optie om bij ons een compleet frame aan te schaffen. De tussentijdse opslag verzorgen wij dan voor u. Vraag gerust een offerte aan voor de gewenste constructie, ook afwijkende maten zijn mogelijk!

Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers. Tel. 088-3252511

  • Overal in Nederland dezelfde prijs!

    Waar in Nederland uw bedrijf zich ook bevind, wij hanteren altijd dezelfde tarieven, zonder voorrijkosten in rekening te brengen.

  • Zonder kosten een ontwerp naar wens!

    Binnen uw budget het beste resultaat, onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee. Wij passen het ontwerp aan totdat het volledig bij uw wensen aansluit, en hiervoor berekenen wij geen kosten! Een en ander presenteren wij u graag in de vorm van een impressie.

  • Jarenlange garantie

    De ervaren medewerkers van Gevelreclame.nl brengen de lichtbak met zorg aan en bovendien werken wij alleen met de hoogste kwaliteit materialen waardoor wij jarenlange garantie geven.

Benieuwd hoeveel uw gevelreclame gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

inclusief een gratis impressie op maat