Aanleverspecificaties

Om een voorstel voor u te kunnen maken hebben wij een aantal zaken nodig. Om goed met uw bestanden te kunnen werken, moeten deze aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wat hebben we nodig?

  • Gewenste afmetingen van de gevelreclame
  • Om de gevelreclame voor u te kunnen maken hebben wij een zogenaamd vectorbestand van uw logo nodig. U kunt een vectorbestand vaak herkennen aan het bestandstype. EPS en AI bestanden zijn meestal vectorbestanden, maar een PDF bestand kan ook uit vectoren bestaan. U herkent een vectorbestand door zo ver mogelijk in te zoomen. Wanneer de afbeelding dan haarscherp blijft, betreft het een vectorbestand. Wanneer u over bestanden beschikt die eerder voor andere reclame uitingen zijn gebruikt, zijn deze over het algemeen geschikt om te gebruiken. In sommige gevallen kan een JPEG of PNG bestand in een hoge resolutie ook voldoen.
  • Een duidelijke omschrijving van de betreffende gevel, liefst voorzien van foto’s zodat wij een presentatie voor u kunnen maken.
  • Een duidelijke omschrijving van uw wensen t.a.v. het ontwerp.
  • Eventueel referentiedocumenten voor kleurvergelijking, huisstijl, opzet e.d.

N.B. Voor printwerk worden kleuren omgezet in CMYK waarden, of er wordt een gelijkende snijfoliekleur uitgezocht. Dit kan leiden tot verschillen in kleur tussen de opmaak en de uitvoering.

Wanneer u geen beschikking heeft over een vectorbestand van uw logo, kunnen wij in overleg met u, uw logo namaken. In dat geval kunt u het nagemaakte logo daarna gebruiken voor alle voorkomende uitingen en/of drukwerk.

U kunt deze aanleverspecificaties ook downloaden

Benieuwd hoeveel uw gevelreclame gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

inclusief een gratis impressie op maat