Opslag & logistiek

Maakt u slechts af en toe gebruik van uw reclamematerialen, of heeft u zelf geen geschikte opslagruimte? Geen probleem, uw reclameobjecten zijn bij ons ook in goede handen! Naast de productie, verzorgen wij eventueel ook de opslag en distributie van reclamematerialen. Onze opslag biedt ruimte voor al uw goederen zoals banners, reclameborden en spandoeken. Na gebruik van de materialen, controleren wij deze indien gewenst op compleetheid, defecten en kunnen wij eventuele reparaties verzorgen. Bij (grotere) productieopdrachten is het ook mogelijk om op afroep de reeds geproduceerde uitingen op het juiste adres en tijdstip door ons te laten leveren. Deze worden daarvoor tijdelijk opgeslagen.

Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers. Tel. 088-3252511

Afspraak is afspraak

U bent verzekerd van de beste kwaliteit en wij begrijpen dat u ontzorgd wil worden. Bent u naast een goede gevelreclame ook op zoek naar gerelateerde diensten, dan bent u aan het goede adres.

Geen voorrijkosten
 • Door heel Nederland zonder bijkomende kosten!

  Overal in Nederland, zonder bijkomende kosten. Gevelreclame.nl werkt door heel Nederland en berekent nooit voorrijkosten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang uw offerte binnen 24 uur!

 • Voor het maken van een impressie berekenen wij helemaal niets!

  Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee om zodoende het maximale resultaat binnen uw budget te behalen. Geheel kosteloos maken wij een impressie voor u zodat op voorhand al zichtbaar is hoe een en ander eruit komt te zien!

 • Kwaliteit en Betrouwbaarheid staan bij ons voorop!

  Doordat wij alleen met de hoogste kwaliteit materialen werken en onze ervaren medewerkers de gevelreclame zorgvuldig aanbrengen, heeft u de zekerheid van kwaliteit. U krijgt bij Gevelreclame.nl vaak jarenlange* garantie.

  *De garantieperiode varieert van product tot product.

Benieuwd hoeveel uw gevelreclame gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

inclusief een gratis impressie op maat